BİTLİS / AHLAT - Burcukaya İlkokulu

Burcukaya İlkokulu

Burcukaya Köyü Ahlat/BİTLİS
Vizyon
• Atatürk İlkelerine bağlı • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uyan • Bilimin evrenselliğine inanan • Yenilikçi • Doğruluktan ve dürüstlüğü öğretmeye çalışan • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin seven ve saygılı olan • Milletimizi seven ve milletimizin değerlerini koruyan • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir okul olmaktır.
Misyon
Araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı, anlama-kavrama-yorumlama kabiliyetleri gelişmiş bireyler yetiştirmektir.
08.40-14.30
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
İlçeye 30 km İl merkezine 85 km uzaklıktadır.